22 Aprilie 2022

10 filme de văzut cu familia de Paște pe Netflix



Dacă de Paște vreți să petreceți chiar mai mult timp cu familia, filmele sunt o soluție la îndemână, în special dacă vremea de afară va face dificilă o plimbare în parc după tradiționala masă. Wall-Street.ro vă recomandă 10 filme care pot fi văzute pe Netflix și care totodată sunt ”safe” de văzut cu întreaga famile, fie că pe canapea stăm lângă copii, sau lângă soacre și bunici.

Toc Toc

Avionul medicului a avut întârziere, iar pacienții săi cu tulburare obsesiv-compulsivă îl așteaptă la cabinet, nevoiți să suporte excentricitățile fiecăruia.

Foto: Netflix


Jumanji

După ce Spencer dispare, Martha, Bethany și Fridge își dau seama că trebuie să se întoarcă în Jumanji pentru a-l găsi. Dar ceva merge prost.

Foto: Sonypictures.com


Hachiko

După ce îi moare stăpânul, un câine credincios pe nume Hachiko stă de veghe mai mult de zece ani în gara în care îl aștepta altădată în fiecare zi.


Enola Holmes

În căutarea mamei sale dispărute, Enola Holmes, o adolescentă îndrăzneață cu aptitudini de detectiv, îl păcălește pe fratele mai mare, Sherlock, și ajută un lord fugar.

Foto: Netflix


Scooby-Doo

Scooby și trupa lui sunt invitați să dezlege un miste pe Insula Fantomelor, unde o forță sinistră racolează studenți petrecăreți într-un cult demonic.


Charlie ?(TM)i Fabrica de Ciocolat?

Excentricul Willy Wonka deschide porțile fabricii sale de dulciuri pentru cinci copii norocoși care vor afla secretele din spatele uimitoarelor sale produse.

Foto: Shutterstock


Watership Down

Îndrăgitul roman Watership Down a fost readaptat pentru micile ecrane într-o miniserie de animație cu patru episoade. Miniseria este o poveste plină de aventură și curaj, care se desfășoară în peisajul idilic din sudul Angliei. Astfel, urmărim aventurile eroilor poveștii, un grup de iepuri care încearcă să scape de invazia oamenilor și să-și găsească o nouă casă.


Ziua lui ?EUR?Da?EUR?

Părinții decid să renunțe la ”nu”, acceptând cele mai trăsnite cereri ale copiilor, într-o zi care promite distracție și aventuri nebunești.

Foto: Netflix


Cinci Eroi de Legend?

Iepurașul de Paște își unește forțele cu Moș Crăciun, Zâna Măseluță și alte figuri celebre pentru a salva copiii lumii de rău în aceast film de aventură.

Foto: Rise of The Guardians Movie / Facebook


Erezia

Filmul bazat pe evenimente reale, urmărește viața pastorul de renume internațional Carlton Pearson – care se confruntă cu o criză de credință – își riscă biserica, familia și viitorul atunci când pune la îndoială doctrina bisericii și se trezește catalogat drept eretic modern.

Foto: Netflix




Citeste si