30 Iulie 2007

Mihail Gorbaciov face reclama la gentile Louis Vuitton



Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov s-a alaturat celebritatilor din noua campanie publicitara a gentilor de voiaj Louis Vuitton, intitulata "The art of travel", scrie Brandrepublic.com.

Imaginile cu Mihail Gorbaciov au fost realizate de celebra fotografa Annie Leibovitz. Aceasta l-a fotografiat pe fostul lider sovietic pe bancheta din spatele unui taxi, langa o geanta Louis Vuitton. Gorbaciov se uita ingrijorat pe geam in timp ce in jurul lui se vede un peisaj urban macabru.

Alte reclame din campania pentru gentile de voiaj Louis Vuitton ii arata pe Andre Agassi si Steffi Graf imbratisandu-se intr-o camera de hotel si pe Catherine Deneuve asezata pe un geamantan, langa un tren cu aburi.

Louis Vuitton, o divizie a grupului Moet Hennesy Louis Vuitton (LVMH), este proprietarul, printre altele, al caselor de moda Donna Karan si Givenchy, al marcilor de parfumuri Christian Dior si Kenzo, al marcilor de bauturi Krug si Dom Perignon si al brandurilor de ceasuri si bijuterii Chaumet si TAG Heuer. LVMH mai detine si publicatia economica "La Tribune", revista lunara "Connaissance des arts" si cateva posturi de radio.



Citeste si