20 Mai 2005

Prospero a reconstituit Hamburgul in Micul Paris pentru Holsten

Pentru lansarea berii, agentia a construit o berarie din cetatea germana de la 1879 in Piata Revolutiei din Bucuresti
Agentia Prospero a reconstituit Hamburgul in Micul Paris pentru Holsten. Evenimentul care a avut loc in urma cu doua saptamani in Piata Revolutiei din Bucuresti a foat conceput pentru lansarea marcii de bere germane dupa ideea prin care berea Holsten s-a lansat pentru prima data pe piata, in Hamburg, in anul 1879. Evenimentul de lansare avea loc atunci printr-o mare petrecere de degustare a noii beri in "cetatea" germana. De aceasta data, cetatea a fost reprezentata simbolic de un cort spatios amplasat in Piata Revolutiei din Bucuresti.

Pentru a fi cat mai aproape de evenimentul de acum 100 ani ne-am imaginat si am construit 2 spatii indoor separate: a berariei si a piatetei spun reprezentantii agentiei Prospero. Lansarea care a avut loc in piateta Hamburg a presupus dezvelirea monumentului Legii Germane a Puritatii Berii ridicat in cinstea lansarii Holsten. In acest timp, potrivit agentiei, in "berarie" s-a desfasurat petrecerea propriu zisa la care au participat aproximativ 250 de persoane, distribuitori United Romanian Breweries (URBB), personalitati si oameni de afaceri, mass media. Atmosfera germana din beraria Holsten a fost asigurata de Formatia Germana a Casei Schiller din Bucuresti precum si de dansatorii din Ansamblul Forumului German din Sibiu.

Echipa implicata in organizarea acestui eveniment a fost formata din 40 de persoane. Agentia Prospero colaboreaza cu URBB din anul 1996 si, dupa cum ne mai spun reprezentantii sau, a organizat toate evenimentele importante ale companiei, printre care Finalele Cupelor Romaniei la Fotbal Tuborg, Lansarea Carlsberg, Lansarea Tuborg Christmas Brew.

Prospero este o agentie de publicitate dezvoltata la nivel regional. Dintre clientii sai reprezentativi oficialii agentiei mentioneaza nume precum URBB (Tuborg, Carlsberg, Guiness), Dacia Groupe Renault, Masterfoods, PepsiCo Beverages International, Wrigley, etc.



Citeste si