6 Mai 2008

Babel Communications are un nou Managing Partner



Raluca Simu (foto) este noul Managing Partner al agentiei de publicitate Babel Communications. Incepand cu aceasta luna, Raluca Simu va prelua conducerea activitatilor companiei, ocupandu-se de extinderea portofoliului de clienti, de dezvoltarea expertizei de creatie si strategie, avand la baza o experienta de peste noua ani in domeniul comunicarii.

"Intentionam de acum un an sa fac acest pas si sa pornesc in aventura unui business propriu. Propunerea de a lansa un nou brand (Banca Millennium) a fost foarte tentanta, atat ca experienta, cat si ca portofoliu, de aceea am acceptat mandatul propus anul trecut de portughezi. Strategia a fost validata de piata, astfel incat la inceputul lui 2008 deja imi depasisem obiectivele de comunicare si am considerat ca este momentul in care ma pot reintoarce la intentia antreprenoriala", a declarat Raluca Simu.

Anterior venirii in Babel Communications, Raluca Simu a detinut functia de Director de Marketing si Comunicare la Millennium Bank si s-a ocupat de lansarea pe piata a bancii (lansarea operatiunilor, Caravana Millennium, Bradul de Craciun Millennium, etc). Inainte de a lucra pentru Millennium Bank, Raluca Simu a ocupat timp de sase ani functia de Director de Comunicare la ABN AMRO Bank si a terminat ca sef de promotie Programul MBA Romano-Canadian in 2001.

Calin Diaconu ramane in continuare asociat in cadrul companiei, fiind un partener activ in dezvoltarea proiectelor de business ale Babel Communications.

"Pentru a trece la nivelul urmator si pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri, locali si multinationali, aveam nevoie de forte noi, practic, de o alianta cu un partener strategic", a afirmat Diaconu, presedintele Babel Communication.

Babel Communications este o agentie de comunicare full-service, cu o vechime de zece ani in industrie. Printre clientii companiei se numara nume importante din sectorul constructiilor ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Arcelor Mittal Construction Romania, Akzo Nobel, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Bosch, Constam Grup. Agentia a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, JVC, Safilar, Alexandrion Grup, Silca Oil/Gulf.

Babel Communications gestioneaza si platforma editoriala Misiunea Casa, care presupune productia emisiunilor tv si radio, editarea revistei, administrarea portalului web si a site-ului de video sharing www.mctv.ro. Agentia a mai lansat la sfarsitul anului trecut un produs editorial - www.Construction-Briefly.ro - care se adreseaza segmentului de business din domeniul constructiilor si imobiliarelor.



Citeste si