15 August 2008

Vlad Stan face lobby pentru atragerea de noi fonduri de investitii in Romania

Antreprenorul online Vlad Stan incearca sa atraga in tara noi fonduri de investitii, dispuse sa sustina start-up-uri online. Potrivit lui Stan, in Romania exista mai putini investitori dispusi sa aloce bani online-ului, decat in alte tari din regiune.

Chiar daca recunoaste importanta fondurilor de investitii in sustinerea start-up-urilor, Stan spune ca nu se vede la carma unei asemenea afaceri. “Business-ul de a fi un fond de investitii nu e pentru mine. Singurul rol pe care o sa-l am o sa fie de «angel investor». Banii mei o sa-i bag in niste proiecte si cam atat. Dar n-o sa fac fonduri de investitii – sunt un business in sine si trebuie sa stii cum sa-l faci”.

Vlad Stan inca mai detine 40% din actiunile Vodanet, business-ul pe care l-a fondat in urma cu opt ani si pe care l-a condus, din pozitia de general manager, pana in decembrie anul trecut. Neintelegerile cu actionarul majoritar, fondul de investitii NCH, l-au determinat sa paraseasca afacerea, care insemna la acea data patru site-uri cu o audienta cumulata de 1,5 milioane de utilizatori unici lunar si o cifra de afaceri de circa un milion de euro.

Cititi mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si advertising.



Citeste si