22 Iulie 2005

British Airways oferă românilor 'The Big Apple'

British Airways a demarat campania de promovare a destinației New York printr-o serie de activități precum spoturi radio, mediatizare online cât și printr-o serie de evenimente surpriză.
Vara aceasta, New York este mai aproape decât ar crede oricine. De acest lucru s-au putut convinge reprezentații mass-media care au fost vizitați de echipe de promoteri care au împărțit mere cu mesajele campaniei. Mărul este unul dintre simbolurile orașului New York, cunoscut ca “The Big Apple”.

Echipa de promoteri British Airways a vizitat săptămâna trecută o serie de centre de afaceri pentru a informa persoanele care lucrează în aceste locații despre disponibilitatea acestor zboruri speciale.
Prețul unei călătorii dus-întors, la clasa World Traveler (Economy), cu transfer prin Londra - Heathrow și cu plecare din București pornește de la numai 589 Euro, exclusiv taxele de aeroport. Aceste curse zilnice sunt la dispoziția tuturor pasagerilor. British Airways operează curse zilnice către Londra – Heathrow, precum și trei zboruri pe săptămână către aeroportul Gatwick din Londra.

“Am organizat această acțiune pentru a ne înștiința pasagerii și potențialii noi pasageri despre disponibilitatea acestor zboruri și despre atracțiile acestei destinații” a declarat Corina Enciu – Country Commercial Manager British Airways România & Moldova.

Prețul unei călătorii la clasa Club World (Business) pornește de la 2.664 Euro, pasagerii bucurându-se de un confort și de servicii de invidiat la peste 10.000 de metri altitudine. Fotoliul care se transformă într-un pat perfect plat este vedeta acestei clase de călătorie, permițând atât oamenilor de afaceri cât și turiștilor să ajungă la destinație perfect odihniți și gata de acțiune.

New York este un oraș care oferă multe atracții de o diversitate impresionantă. De la Muzeul “New York Hall of Science”, loc în care se organizează o mulțime de expoziții de știință, până la Muzeul American de Istorie Naturală unde se pot admira spectaculoase prezentări ale istoriei vieții sălbatice, New York oferă un amalgam de informații și cultură care atrag și cei mai erudiți cunoscători.

Centrul de imigrare de la Elis Island poate fi consultat pentru a afla dacă o rudă a fost vreodată înregistrată aici. Centrul funcționează de la începutul secolului 20, înregistrând până acum nu mai puțin de 12 milioane de imigranți.

Shopping-ul este de asemenea o atracție principală pentru împătimiții de cumpărături. Saks Fifth Avenue, Lord & Taylor, Tiffany & Co, Bloomie's, Macy's sau The Cellar sunt numai câteva dintre locațiile ce merită a fi vizitate.



Citeste si