25 Iulie 2005

EDITURA READER’S DIGEST A PREMIAT CU JUMATATE DE MILIARD DE LEI UN CITITOR 'RAPID'

Reader’s Digest, una dintre cele mai mari edituri din lume, prezentă pe piata romanească de carte de mai bine de un an de zile, a desemnat castigătorul promotiei “Răspuns Rapid”.

Acesta este ROXANA DRAGHICI, din Cosereni, Judetul Ialomita, are 24 de ani si a comandat produse imediat după primirea ofertei lansate prin postă de Editura Reader’s Digest. Norocoasa castigătoare a intrat astfel automat in tragerea la sorti pentru unul din marile premii puse in joc – 50 de mii de lei noi, adică jumătate de miliard de lei vechi. Iar surpriza castigului a fost cu atat mai mare cu cat premiul i-a fost inmanat chiar de către vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu.

“Cand am fost anuntată că am castigat am crezut că este o glumă. Mă căsătoresc peste două luni si chiar aveam nevoie de bani. Este prima oară cand castig un astfel de premiu. A fost incredibil de simplu: am comandat prin postă produse de la Reader’s Digest si am intrat in tragerea la sorti...de unde am iesit cu acest cec fabulos. Hotărat am să particip si la următoarea promotie”, a declarat fericita castigătoare in momentul in care a primit cec-ul pe numele său.

Utilizand metoda vanzărilor prin postă, Editura Reader’s Digest a aplicat cu succes “formula premiului atractiv” pentru a-i determina pe romani să cumpere si să citească cărti. Editura Reader’s Digest s-a făcut cunoscută pe piata romanească ca un adevărat “profesor de cultură generală”, prin cărtile si produsele muzicale, care se adresează tuturor cititorilor, indiferent de pregătire.



Citeste si