26 Martie 2009

Frank va comunica pentru Olympus



Agentia de publicitate Frank a fost selectata pentru a gestiona in Romania contul de comunicare si media al companiei grecesti Olympus, care activeaza pe piata produselor lactate.
“Am fost selectati pentru acest cont datorita faptului ca ne-am diferentiat printr-o strategie integrata ce cuprinde toate segmentele de comunicare, ATL, BTL, PR, media, online si marketing mobil, si nu in ultimul rand, prin entuziasmul nostru pentru brandul Olympus si munca de echipa”, a declarat Dimitris Tranakas, Partner, Frank Group.

Infiintata in Grecia in 1965, compania Olympus este unul dintre cei mai mari producatori locali din domeniul lactatelor precum si cel mai mare exportator grec de branzeturi, cu piete de desfacere in 25 de tari, din 5 continente. In Romania, Olympus este prezent cu produse lactate (diverse sortimente de branza si iaurt) si suc natural de portocale.

Frank Group este un grup de agentii independente. Portofoliul de servicii oferite de Grup si de companiile partenere include publicitate, branding, strategie, online (prin divizia Frank Digital), retail marketing (prin MSPS), organizare de evenimente (prin Skepsis), productie, media (United Media) si relatii publice.

Printre clientii agentiei se numara Skoda, Sprider Stores, Asirom, Miele, Singer, Schenker, Mothercare, IIRUC si altii. Frank detine birouri si in Atena, Shanghai si Barcelona.



Citeste si