3 Septembrie 2009

Warner Music si Cisco ofera, in parteneriat, divertisment social online



Warner Music Group si Cisco au anuntat extinderea relatiei lor la un acord strategic in care WMG va utiliza platforma de divertisment social Cisco Eos pentru a sustine mai multe web site-uri ale artistilor sai.
Platforma Eos va fi acum disponibila la WMG pentru a prezenta un numar nelimitat de site-uri pentru portofoliul lor de artisti si case de discuri. Warner Music va putea lansa un numar nelimitat de site-uri pentru artisti pe o singura platforma integrata, cu o administrare finala unificata, ceea ce permite gestionarea mai facila a site-urilor si oferirea unor experiente mai fascinante admiratorilor.

"Mediul dinamic din industria muzicala de azi ne obliga sa transformam radical rolul pe care-l jucam in ecosistemul muzical, iar la WMG una dintre cele mai importante modalitati prin care am realizat acest lucru este dezvoltarea unor abordari noi si puternice pentru a imbunatati relatiile dintre artisti si admiratori", a spus Edgar Bronfman (foto), presedinte si director executiv la Warner Music Group.

Cisco Eos este o platforma gazduita, cedata, de tip "software-as-a-service", care permite companiilor de divertisment si media sa creeze, sa gestioneze si sa puna in valoare divertisment social creat in baza continutului lor propriu. WMG a implementat Eos pentru patru site-uri noi.

"Industria divertismentului se afla intr-o perioada de tranzitie a pietei, iar reteaua este platforma prin care aceasta industrie se poate redefini", a declarat John Chambers, presedinte si director executiv Cisco.

De asemenea, WMG a anuntat ca intentioneaza sa utilizeze platforma Eos pentru a crea aproximativ alte 12 site-uri pana la sfarsitul anului.




Citeste si