6 Ianuarie 2010

Contul de media Bancpost, la Media Direction



Agentia Media Direction, parte a grupului BBDO, a castigat pitch-ul organizat in luna noiembrie 2009 pentru gestionarea spatiului media al Bancpost.
Media Direction va oferi pentru noul sau client un pachet complet de servicii media - media planning, media buying, strategie si research - vizand comunicarea tuturor serviciilor si produselor Bancpost.

‘’Rezultatul pitch-ului a fost primit cu entuziasm in cadrul echipei, la finalul unui proces de selectie riguros. Credem in forta parteneriatului de a derula cele mai eficiente si de impact actiuni pentru companie a caror finalitate sa genereze valoare adaugata brandului si dorim sa multumim Bancpost pentru increderea cu care ne-a investit’’, declara Nicoleta Padure, Managing Director, Media Direction.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research. Printre clientii agentiei se numara companii precum Pepsi International, Wrigley Romania, MARS Romania, Berlin Chemie, Scandia.



Citeste si