4 Februarie 2010

Euromedia si Beta Cons isi iau CFO de la A&D Pharma



Incepand de la 1 februarie, Claudiu Manolescu ocupa functia de Chief Financial Officer (CFO) al companiilor de publicitate outdoor Euromedia si Beta Cons, parte din Epamedia.
Cu o experienta de peste noua ani in domeniu, Manolescu va coordona departamentele de suport Euromedia si Betacons: financiar, juridic, IT, resurse umane si administrativ.

Monica Magureanu ocupa in continuare functia de Chief Executive Officer (CEO) Euromedia si Beta Cons, coordonand activitatea departamentelor vanzari, media si marketing.

Noul CFO Euromedia si Betacons a ocupat anterior pozitia de Group Accounting & Reporting Director in cadrul grupului olandez A&D Pharma. Concomitent, Claudiu Manolescu a detinut si functia de Director de relatii cu investitorii, ocupandu-se din aceasta pozitie si de comunicarea grupului A&D Pharma catre London Stock Exchange.

Claudiu Manolescu si-a inceput cariera ca auditor pentru compania Ernst & Young Romania, iar inainte de a se alatura A&D Pharma, a ocupat pentru un an si jumatate pozitia de Budgeting & Reporting Manager la Stirom S.A. (parte a grupului Yioula Greece). Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Companiile Euromedia si Beta Cons sunt membre ale grupului austriac Epamedia, cu activitati in publicitatea outdoor.



Citeste si