12 Iulie 2010

Grupul Lowe comunica pentru Ana Hotels



Lowe & Partners, Lowe PR si Brand Connection vor gestiona strategia de comunicare a unuia dintre cele mai mari grupuri hoteliere din Romania.
Cele trei agentii vor orchestra comunicarea tuturor hotelurilor din grupul Ana Hotels: Sport, Poiana si Bradul din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord si Crowne Plaza.

In plus, Lowe, Lowe PR si Brand Connection vor asigura platformele de comunicare si pentru Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club din Eforie.

Agentiile participante la licitatie au trebuit sa geaseasca o platforma comuna, adaptabila nevoilor distincte de comunicare ale tuturor hotelurilor din grup.

„Reincarca-te”, ruta creativa castigatoare, va fi implementata in comunicarea corporate a grupului, dar si in comunicarea de brand a fiecarei unitati hoteliere.

Astfel, Hotelul Crowne Plaza va fi relansat in toamna acestui an sub sloganul „Reincarca-ti succesul!”, Hotelul Sport se redeschide publicului amator de actiune in luna decembrie sub sloganul „Reincarca-ti pofta de miscare!”, in timp ce Hotelul Europa este obiectivul strategic al sezonului estival, alaturi de Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club.

Grupul Lowe include agentiile Lowe & Partners, Lowe PR, Brand Connection, Initiative, HyperActive, Medic One si Scholz & Friends si a fost infiintat in 1993. Incepand din 1995 Interpublic Group of Co’s detine actiuni in companiile grupului.



Citeste si