9 Septembrie 2010

Top Prima Pagina: Vaicareala unui fost privilegiat



Vezi aici cu ce subiecte deschid principale ziare romanesti.

Adevarul

Adevarul scrie ca fostii parlamentari sunt indignati ca nu mai beneficiaza de privilegiile pe care si le-au votat singuri. "Ramas cu 1.414 lei din 5.596 de lei, fostul senator Ilie Platica-Vidovici spune ca va da statul in judecata"

Curierul National

Sub titlul: "Tinerii afaceristi nu au nicio sansa", Curierul National scrie despre perspectivele fiscale, financiare si sociale pe care le au tinerii intreprinzatori aflati la inceput de drum intr-o afacere.

Romania Libera

Romania Libera, pe prima pagina: "Cei mai multi dintre inspectorii scolari din Romania - multi dintre ei numiti politic - au scapat de reducerile salariale de 25% pe care le-au resimtit ceilalti profesori. Exact in perioada in care Guvernul a anutat masurile de austeritate, inspectorii scolari si-au acordat intre ei gradatii de merit care au facut ca lefurile lor sa suporte de la 1 iulie doar reduceri de aproximativ 10 %.

Financiarul

Materialul central din Financiarul se concentreaza in jurul scaderilor din diverse domenii importante ale economiei: "datele statistice releva faptul ca trimestrul al treilea a debutat dezastruos, cu scaderi in aproape toate sectoarele de activitate. Constructiile, care reprezentau motorul cresterii economice, sunt aproape de colaps, la fel ca si productia industriala", informeaza cotidianul economic.



Citeste si