14 Decembrie 2005

Numai 2 spoturi de la HVB

Ca urmare a intalnirii desfasurate la sediul CNA intre reprezentantii HVB BpL, Brands&Bears si CNA, Consiliul a decis mentinerea suspendarii de la difuzare a numai doua dintre cele cinci spoturi HVB BpL pana la efectuarea unor adaugari in materialul publicitar.

Reprezentantii HVB nu au fost multumiti de aceasta hotarare a CNA considerand ca adoptarea unei decizii in absenta impotriva celui acuzat nu este o solutie fericita. "Decizia de interzicere a spoturilor unei companii nu trebuie vazuta ca o problema de rezolvat exclusiv intre televiziuni si CNA si se doreste comunicarea deciziilor si catre proprietarii spoturilor", se arata intr-un comunicat al bancii.

Toti clientii actuali ai HVB Banca pentru Locuinte - referitor la conditiile expuse de banca in materialele sale de prezentare, inclusiv spoturile publicitare, sustin ca acestea sunt corecte si aprobate de Banca Nationala a Romaniei, potrivit legii, prin documentul "Conditii Generale ale Contractelor de economisire-creditare (CGC)" si se mentine in continuare opinia ca textele in discutie sunt exacte si nu pot fi considerate publicitate inselatoare.



Citeste si