18 Octombrie 2010

Revista blogurilor de business



Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Desi in anii de boom economic, bancile au acordat extrem de multe credite ipotecare, Romania continua sa se afle pe ultimul loc in UE din punctul de vedere al ponderii creditelor ipotecare in PIB, scrie businessday.ro.

Reportervirtual.ro anunta ca din lotul de 30 de persoane care vor fi concediate de conducerea Romaniei libere, opt au aflat deja vestea, la scurt timp dupa ce doi sefi de sectie si doi reporteri au fost pusi pe liber, iar doi redactori sefi adjuncti au demisionat.

• Cristian Manafu scrie pe blogul sau despre cele mai influente femei in social media.

• Dragos Stanca scrie astazi despre noul sef de la Ringier Romania. "E usor sa injuri un om pe care nu il cunosti decat din rarele sale aparitii publice sau din cateva mailuri sau sedinte nu intotdeauna placute, mai ales in vremuri de criza. Si e si mai usor cand o faci, miseleste, in comentarii anonime pe bloguri si site-uri media. Sau cand ii atribui decizii care, uneori, sunt doar consecinta unor hotarari mai vechi sau a unor factori aflati dincolo de controlul de management". Citeste mai multe aici.

• Pe blogul lui Cristian Parvan citim un articol despre Reforma prin “practici impamantenite”

• De ce sa mai platesti rata daca banca a ratacit actele de ipoteca? SUA in pericol de “Subprime 2″ - un articol pe riscograma.ro.



Citeste si