20 Octombrie 2010

Agentia de relatii publice SmartPoint se afiliaza la reteaua ComUnity.pro



Agentia SmartPoint, infiintata in 2005, s-a afiliat la ComUnity.pro, o retea formata din agentii independente de PR specializate in domeniul comunicarii high-tech.

Agentiile afiliate ComUnity.pro au fost selectate pe baza recomandarilor presei nationale din fiecare tara. Reteaua lansata anul trecut este reprezentata in 19 tari de catre 18 agentii si recruteaza in prezent parteneri in America de Nord si Sud, Asia, regiunea Pacific si Africa.

“Pentru SmartPoint, avantajele afilierii la ComUnity.pro tin in primul rand de schimbul de experienta si de accesul la proiecte internationale. Cu agentii partenere in regiunea EMEA si o platforma comuna de comunicare, reteaua partajeaza know-how-ul fiecarei agentii astfel incat orice proiect international poate fi implementat rapid la nivel local,” a declarat Anamaria Putinica (foto), PR Director al SmartPoint.

Infiintata in 2005, SmartPoint este o companie independenta de consultanta in comunicare la nivel regional care gestioneaza conturi precum: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.

Anul trecut agentia a avut afaceri de 3,23 milioane de euro (760.000 de euro).

In afara de Romania, SmartPoint mai are operatiuni in Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia .



Citeste si