16 Decembrie 2010

Rogalski-Grigoriu comunica pentru G4S



Agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu ofera, incepand cu luna decembrie, servicii de consultanta si media relations pentru compania G4S, ce activeaza in industria serviciilor de securitate.

Rogalski-Grigoriu va coordona comunicarea pe toate segmentele de business ale companiei, respectiv G4S Cash Solutions – colectare si transport numerar si alte valori, procesare, depozitare a numeralului si alimentare a ATM-urilor si G4S Secure Solutions - consultanta de specialitate pe probleme de securitate, paza de bunuri si valori, monitorizare dispecerizata si interventie antiinfractionala, proiectare, instalare si mentenanta pentru sisteme electronice de securitate, comercializare de aparatura tehnica de securitate.

“Am initiat colaborarea cu Rogalski-Grigoriu avand in vedere obiectivele noastre de business pentru perioada urmatoare. Ne dorim sa comunicam sustinut si transparent, iar pentru asta avem nevoie de o echipa profesionista care sa ne ajute in implementarea proiectelor noastre”, a declarat Alice Tirsea, director general G4S Romania.

G4S este cel mai mare grup din lume ce ofera solutii de securitate. Desfasoara operatiuni in peste 120 de tari si are peste 625.000 de angajati.



Citeste si