13 Ianuarie 2011

Top Prima Pagina: Cele mai importante subiecte din ziare



Citeste care sunt cele mai importante subiecte abordate de ziare.

Adevarul

Fiul omului de afaceri Ion Tiriac solicita daune materiale si morale, intrucat ar fi fost hartuit de procurori, in 2004, in urma scandalului „Cocaina pentru VIP-uri". Ion Alexandru Tiriac, fiul lui Ion Tiriac, cere statului roman aproximativ 1.300.000 de euro, scrie Adevarul.

Evenimentul Zilei

Un client al politistilor bucuresteni retinuti ieri a fost un ofiter sub acoperire care le-a dat mita 400 de euro, de doua ori mai mult decat "tariful" perceput de colegi de-ai lor anul trecut, titreaza Evenimentul Zilei.

Romania Libera

Reparatiile la calea ferata Bucuresti-Constanta, incepute in 2006, sunt deja in al doilea an de intarziere, iar drumul cu trenul dureaza minim patru ore. Autostrada Cernavoda-Constanta este deja in intarziere si ii lipsesc certificate de urbanism, scrie Romania Libera.

Curierul National

Rata somajului la nivel national a fost in luna decembrie de 6,87%, fata de 6,95%, in noiembrie, fiind inregistrati 626.960 de someri, a anuntat presedintele Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, anunta Curierul National pe prima pagina.


Financiarul

Cele mai mari 10 companii locale, afla­te in proprietatea statului si care in­registreaza rezultate financiare negative, totalizeaza pierderi care se ridica la 75% din PIB, in timp ce arieratele acestora reprezinta 3% din PIB, se arata in cel de-al saselea raport al Fondului Monetar In­ternational (FMI) cu privire la situatia economica din Romania, potrivit Financiarul.



Citeste si