11 August 2014

Victor Ponta: "Sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele ca jurnalistii de la Antena 3 si toti jurnalistii sa-si poata desfasura activitatea"



Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook primul mesaj legat de sentinta din dosarul ICA, mentionand ca nu comenteaza decizia, dar ca este de datoria sa sa se asigure ca jurnalistii de la Antena3/Antena 1 si toti ceilalti jurnalisti din Romania sa-si poata desfasura activitatea.

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!", a postat Victor Ponta pe Facebook.

Astazi judecatorii s-au pronuntat in dosarul ICA. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare si sediile Antenelor si al Grivco au fost confiscate sau puse sub sechestru.



Citeste si