11 Noiembrie 2014

Iohannis, despre acuzatiile de trafic de copii: Este o minciuna ordinara



Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminica seara ca a aflat ”cu certitudine de 100%" ca acei copii infiati in anii ’90, proces in care a fost implicat, ”sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care il va putea dovedi cu acte.

##SURVEY_FORM_430##

”A venit echipa domnului Ponta si a mintit ca eu as fi traficat copii, ca as fi vandut copii, ca acei copii pe care i-a infiat o familie de canadieni la inceputul anilor ’90 ar fi fost dusi acolo pentru organe si alte prostii. Este aceasta o minciuna ordinara (...) O sa va spun ceva in premiera, pe mine m-a interesat", a spus Iohannis intr-o emisiune la B1 Tv.

„M-am interesat de acei copii, cu toate ca nu era in niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba institutiilor statului. M-am interesat si am aflat cu certitudine de 100% ca acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, si aceasta afirmatie a fost o mare minciuna ordinara. Si la momentul potrivit pot sa dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte.”



Citeste si