12 Noiembrie 2014

Radu Mazare: Iohannis fuge de o dezbatere pentru ca nu are idei coerente, logice si clare



Radu Mazare a declarat ca reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat sa participe la o dezbatere alaturi de Victor Ponta deoarece nu are idei "coerente, logice si clare".

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, marti, ca reprezentantul ACL Klaus Iohannis nu a acceptat sa participe la o dezbatere alaturi de Victor Ponta pentru ca nu are idei "coerente, logice si clare", care sa poata fi sustinute intr-o confruntare politica, potrivit Mediafax.

"Ponta, mai ales pentru ca a fost prim-ministru, stie foarte multe lucruri, cunoaste problemele in profunzime. (…) Cel putin pana acum, nu l-am vazut (pe Iohannis - n. r.) explicand si spunand vreo idee coerenta, logica si clara, care sa se sustina. Probabil acesta e motivul pentru care fuge. Adica nu probabil, ci sigur", a spus Mazare, dupa termenul de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de retrocedarea ilegala a unor terenuri din Constanta.

Edilul Constantei a precizat ca i s-ar parea "normal" ca o astfel de dezbatere sa aiba loc, pentru ca trebuie sa "le spui oamenilor ce ai facut, ce crezi, cum crezi, sa ai argumente, sa pui intrebari". Radu Mazare a fost prezent, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, la un nou termen de judecata in dosarul pe care il are pe rolul acestei instante. Magistratul care judeca acest caz a decis amanarea dosarului cu o saptamana, pana in 18 noiembrie, pentru ca expertul sa aiba timp sa depuna mai multe concluzii.

##SURVEY_FORM_430##



Citeste si