15 Decembrie 2014

Ungureanu: Nu mai vreau sã-l vãd pe Gheorghe Falcã la Arad, ci la Bucureºti, cu mandat ministerial



Senatorul Mihai Razvan Ungureanu afirma ca isi doreste ca primarul Aradului, Gheorghe Falca, sa faca parte dintr-un viitor guvern PNL, in care sa-si asume un minister, lasand "lupta deschisa pentru succesiune" la Primaria Arad, unde "si-a facut treaba".

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Arad, ca este necesar ca PNL sa se intareasca la nivel central, pentru pregatirea unui guvern, context in care a declarat ca vrea sa-l vada pe Gheorghe Falca, primarul Aradului, la Bucuresti. Ungureanu a spus ca Falca ar trebui sa plece de la Primaria Arad pentru a face parte dintr-un viitor guvern PNL, potrivit Mediafax.

"Nu mai vreau sa-l vad pe Gheorghe Falca la Arad, ci la Bucuresti. La Arad si-a facut treaba. Vreau sa vad lupta deschisa pentru succesiune la Primaria Arad, iar pe domnul primar Falca vreau sa il vad asumandu-si un mandat ministerial", a spus Mihai Razvan Ungureanu. Prezent in aceeasi conferinta de presa, primarul Gheorghe Falca nu a comentat aceste afirmatii. Gheorghe Falca este primar al Aradului din 2004 si este copresedinte al PNL Arad.



Citeste si