28 Ianuarie 2015

Ponta, avertisment cu privire la revenirea SRI sub control politic: Toata aprecierea pentru reforma lui Maior



Premierul Victor Ponta a scris pe Twitter, dupa demisia lui George Maior din fruntea SRI, ca isi prezinta aprecierea pentru "reforma adevarata" din ultimii opt ani petrecuti de acesta la conducerea institutiei, precizand totodata ca nu este bine ca SRI sa "revina" sub control politic.

"Toata aprecierea pt reforma adevarata din ultimii 8 ani realizata de George Maior la SRI! Nu e bine ca SRI sa revina sub control politic!", scrie Ponta pe Twitter. Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si-a inaintat, marti, demisia de la conducerea SRI presedintelui Romaniei, iar Klaus Iohannis a acceptat-o, a informat Administratia Prezidentiala, relateaza Mediafax.

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, si-a inaintat, marti, demisia de la conducerea SRI presedintelui Klaus Iohannis, care a acceptat-o, informeaza Administratia Prezidentiala. "Directorul Serviciului Roman de Informatii, domnul George Maior, si-a inaintat demisia de la conducerea SRI Presedintelui Romaniei, marti, 27 ianuarie Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale. Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in 7 ianuarie, intrebat daca ia in calcul numirea unor noi sefi la SRI si SIE, ca saptamanile viitoare va analiza aceasta chestiune si va comunica concluzia, pentru ca nu o are si a adaugat ca este ”o discutie putin artificiala”.



Citeste si