21 Octombrie 2015

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, fotografiat in timp ce dormea la o intalnire oficiala cu omologii din Serbia. Mihalache: "Poza este o manipulare ordinara"



Consilierul prezidential Dan Mihalache l-a insotit pe presedintele Klaus Iohannis la o vizita in Serbia, la jumatatea lunii iulie 2015. Un membru al delegatiei sarbe a realizat cateva fotografii in care Dan Mihalache pare sa fi adormit chiar in timpul intalnirii cu delegatia tarii gazda, potrivit publicatiei Click, citata de Adevarul.

Replica lui Dan Mihalache: Poza este o manipulare ordinara

Reactia lui Dan Mihalache, pentru stiripesurse.ro: Vad ca prezenta mea la Cotroceni deranjeaza foarte tare de vreme ce o data pe saptamana se inventeaza cate o stire care sa ma puna intr-o lumina defavorabila. Poza este o manipulare ordinara. E vorba despre un moment in care delegatia romana astepta terminarea convorbirilor tete-a-tete dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o ora. De altfel cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate. Nu cred ca partea sarba se preteaza la asemenea gesturi, mai degraba e vorba de un binevoitor roman.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.



Citeste si