20 Noiembrie 2015

Ciolos, la prima sedinta a noului guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor



Guvernul va adopta joi, in prima sedinta de la votul de incredere al Parlamentului, o ordonanta privind organizarea unor ministere si va avea loc o prima discutie privind prioritatile administrative si legislative, a anuntat premierul Dacian Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la debutul primei sedinte a Guvernului, ca va fi o sedinta mai scurta in care va fi adoptata o ordonanta privind structura Cabinetului sau, scrie Mediafax.

"Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor in urma deciziei Parlamentului privind instalarea acestui guvern. Sunt cateva modificari in structura unor ministere, cred ca sunt doar cinci ministere care au fost afectate" a spus Ciolos. El a precizat ca este vorba de mici modificari de denumire si crearea unui nou minister- Ministerul pentru consultare si dialog civic- tocmai pentru a arata ca unul dintre obiectivele noului guvern este comunicarea cu societatea civila.

De asemenea, Ciolos a spus ca vor fi trecute in revista prioritatilor administrative si legislative din perioada urmatoare- pregatirile de iarna, bugetul de stat si reformele administrative.



Citeste si