8 August 2016

Liviu Dragnea: Luam serios in calcul depunerea unei motiuni de cenzura. Guvernul a mintit, a incalcat legea si a aratat dispret



Liviu Dragnea a declarat inainte sedintei Comitetului Executiv al partidului, de la Vaslui, ca social-democratii iau in calcul serios depunerea unei motiuni de cenzura, urmand sa aiba loc discutii cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea a acuzat Guvernul de dispret si minciuni in cazul Codului fiscal.

"Dupa acest comportament, incepem sa ne gandim serios. Luni voi avea o intalnire cu domnul Tariceanu. Luam in calcul serios pentru ca ceea ce au facut acum arata, dincolo de dispret, si faptul ca nu au niciun fel de respect fata de lege. Este o lipsa de informare crasa", a spus Liviu Dragnea, conform News.ro.

Liderul PSD a spus ca va veni cu mai multe detalii dupa Comitetul National Executiv al PSD, care are loc la aceasta ora la Vaslui, si va arata "minciuna si atitudinea incalificabila" a Guvernului, atat fata de fondul problemei, cat si fata de modul de comunicare.

Dragnea a criticat atitudinea lui Dacian Ciolos, care a spus ca ia in calcul modificarea Codului fiscal pentru rezolvarea problemei veteranilor. "Nu are nevoie sa modifice Codul fiscal. Au modificat Codul fiscal prin Hotarare de Guvern. Este o ilegalitate foarte serioasa, din pacate", a precizat Dragnea.



Citeste si