4 Octombrie 2016

Iohannis: E nevoie de un Parlament mai bun, mai transparent, mai performant



Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Universitatea de Vest Timisoara, ca nu poate fi construita o Romanie prospera fara meritocratie, ca trebuie eliminate procedurile care duc la netransparenta si la nepotism, ca este necesara o administratie care sa lucreze pentru societate, si nu pentru anumiti din societate, de Parlament mai bun, mai transparent, mai performant. Presedintele a subliniat ca aceste lucruri se realizeaza ”numai si numai prin vot”.

”Nu putem sa construim o Romanie prospera fara meritocratie. (...) Trebuie sa eliminam acele proceduri care duc la netransparenta, care incurajeaza nepotismul. Trebuie sa revenim la o Romanie predictibila, cu oameni educati, cu administratie eficienta, care lucreaza pentru societate, nu pentru anumiti din societate”, a afirmat presedintele, in discursul sustinut la deschiderea anului universitar, conform News.ro.

El a precizat ca aceste lucruri vor fi miza alegerilor parlamentare.

”Avem nevoie de Parlament mai bun, mai transparent, mai performant. Acest lucru se realizeaza numai si numai prin votul dumneavoastra. Nu exista alta modalitate de a face ordine in politica, si de ordine in politica avem nevoie”, le-a spus Klaus Iohannis studentilor.



Citeste si