12 Decembrie 2016

Liviu Dragnea, dupa ce a votat: Sper ca romanii sa faca diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar



Liderul PSD Liviu Dragnea a votat la Turnu Magurele, el candidand in circumscriptia Teleorman, iar la iesirea din sectia de votare a declarat ca spera ca romanii sa mearga la urne si ”sa faca diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar”.

”Azi am votat pentru cresterea economiei, pentru locuri de munca, pentru mai multi bani in buzunarele romanilor, pentru pensii si salarii mai mari, pentru a imbunatati rapid situatia din sanatate si educatie si pentru a reda demnitatea medicilor si profesorilor, pentru taxe si impozite mai mici si pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri, pentru ca tinerii din Romania sa aiba locuri de munca bine platite, sa-si poata cumpara o casa si sa ajunga rapid in calsa de mijloc, pentru program de readucere la viata a satului romanesc, pentru a ne hrani din roadele pamantului nostru, si nu din importuri de proasta calitate. Vreau de asemenea ca romanii sa se simta acasa in tara lor si Romania sa fie o casa buna pentru toti, nu doar pentru o parte dintre ei”, a declarat Liviu Dragnea dupa ce a votat, potrivit News.ro.

Liderul PSD a spus ca a votat ”pentru o guvernare competenta si responsabila si care poate face toate aceste lucruri, incepand e maine, nu peste ani”. ”Sper ca romanii sa vina astazi la vot si sa faca diferenta intre realitate si vorbe, intre manipulare si adevar. Doamne ajuta!”, a incheiat Liviu Dragnea.



Citeste si