21 Decembrie 2016

Comisia de specialitate din Camera Deputatilor a validat, marti, mandatele a 326 de deputati, inclusiv al liderului PSD



Comisia de specialitate din Camera Deputatilor a validat, marti, mandatele a 326 de deputati, printre care si cel al liderului PSD Liviu Dragnea, presedintele comisiei Florin Iordache afirmand ca a fost amanata validarea mandatelor a trei deputati, doi de la PSD si unul din partea minoriotatilor nationale, deoarece nu au adus toate documentele necesare.

”Comisia de validare a validat mandatele pentru 326 de deputati. In cazul celor 326 s-au indeplinit conditiile legale pentru validarea mandatelor”, a declarat presedintele Comisiei de validare, Florin Iordache. El a precizat ca a fost amanata validarea mandatelor a trei deputati - doi de la PSD si unul din partea minoriotatilor nationale - deoarece nu au adus toate documentele necesare, conform News.ro.

”Noi am respectat ceea ce s-a stabilit in subcomisie, unde a fost respinsa acea solicitare. Poti sa vii cu o solicitare, dar daca ea excede regulamentul si procedurile de validare, nu poti, numai pentru ca este ordin de partid. Pe de o parte li s-a respins solicitarea in subcomisie, apoi in plenul comisiei”, a spus Iordache, referindu-se la validarea mandatului lui Liviu Dragnea.



Citeste si