29 Decembrie 2016

GSP prezinta inregistrarea unei ceremonii de la Londra in care iubita lui Secureanu e prezentata drept Gabriela Firea



Gazeta Sporturilor prezinta, joi, inregistrarea video a unei ceremonii organizate la Londra in care Eugenia Chiriac, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa Florin Secureanu, este prezentata ca fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Informatia potrivit careia Eugenia Chiriac a fost prezentata ca fiind primarul Bucurestiului a fost difuzata inca de marti, joi fiind facuta publica si inregistrarea ceremoniei. Evenimentul, International Quality Crown Award, a avut loc in 20 noiembrie, intr-o sala din Tower Hotel, iar conform jurnalistilor de Gazeta Sporturilor, Secureanu ar fi platit 6000 de euro pentru premii, conform News.ro.

Dupa ce Adrian Florin Secureanu isi primeste trofeul si paraseste scena fiind felicitati el, ca medic, si Spitalul "Malaxa", este anuntata "o reunoastere speciala pentru doamna Gabriela Firea, primarul orasului Bucuresti, pentru sustinerea fata de Spitalul Nicolae Malaxa". In acest moment urca pe scena Eugenia Chiriac, iubita lui Florin Secureanu, careia angajatii spitalului ii spuneau "Vrabi". Ea da mana cu cei prezenti pe scena, dupa care ii este inmanat trofeul.

"Felicitari pentru doamna Gabriela Firea, primarul orasului Bucuresti", spune prezentatoarea evenimentului. ”In afara celor citiva romani din public, toti strainii prezenti la ceremonia de decernare au fost convinsi ca femeia care s-a urcat pe scena este primarul Bucurestiului, Gabriela Firea. Si, de fapt, era Vrabi!” , a povestit Traian Nica, martor ocular la cereminia de la Londra, colegilor sai din spital, la intoarcerea in Romania, conform GSP.



Citeste si