2 Februarie 2017

PNL si USR depun motiunea de cenzura la ora 16.00. Au strans aproximativ 120 de semnaturi



PNL si USR au anuntat miercuri ca au strans semnaturile necesare pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, document pe care il vor depune la ora 16.00 la Birourile Permanente ale celor doua Camere, demersului fiind asteptati sa i se alature si parlamentarii PMP.

”Am finalizat textul motiunii si strangerea de semnaturi. Astazi vom depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD-ALDE, impotriva acestui abuz institutional si impotriva legiferarii hotiei. Consideram ca acest Guvern a facut de ras Romania si trebuie sa plece. Este unica solutie onesta: demisia Guvernului si alegeri anticipate”, a declarat presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la finalul unei intalniri cu liderul USR, Nicusor Dan pe tema motiunii de cenzura, conform News.ro.

”Au fost doua texte care, in esenta, spuneau acelasi lucru. Le-am pus cap la cap, a reiesit un singur text. Momentul este extrem de grav si necesita din partea opozitiei instrumentul cel mai puternic care este motiunea de cenzura. Pana in momentul de fata sunt aproape 90 de semnaturi de la PNL si peste 30 de la USR, suficiente pentru a fi depusa. Ii asteptam si pe colegii de la PMP”, a spus la randul sau si Nicusor Dan.



Citeste si