8 Februarie 2017

Tariceanu, catre Iohannis la inceputul discursului: Romania se afla intr-o criza politica; sper sa dati dovada de intelepciune si responsabilitate



Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis marti, la inceputul sedintei de plen reunit, ca Romania se afla intr-un moment „foarte tensionat”, intr-o „criza politica”, motiv pentru care „se asteapta” ca in interventia sa sa dea dovada de „intelepciune si responsabilitate”.

„Pe ordinea de zi a sedintei de astazi avem mesajul presedintelui Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis adresat Parlamentului. Domnule presedinte, ne aflam intr-un moment foarte tensionat, pratic de criza politica. Cred ca noi, cei care conducem institutiile democratice ale statului avem obligatia sa invitam toate partile interesate la dialog pentru ca aceasta este singura cale de rezolvare a problemelor de care Romania le intampina astazi si le traverseaza”, a precizat Calin Popescu Tariceanu, conform News.ro.

El a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa dea dovada de intelepciune si responsabilitate. „Sunt convins ca aceasta este solutia si ma astept asadar in acest sens sa fie si interventia dumneavoastra, sa dam dovada cu totii de intelepciune si de responsabilitate”, a conchis presedintele Senatului.



Citeste si