20 Februarie 2017

Grindeanu, despre OUG 13: Cand iei o decizie si apoi apar proteste inseamna ca decizia nu era corecta si o retragi



Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, la Bruxelles, ca apreciaza "creativitatea" protestatarilor din tara din ultime perioada, comentand asupra OUG 13 ca, atunci cand iei o decizie, iar ea este considerata "discutabila" si apar manifestatii, inseamna ca decizia "nu a fost corecta" si ea trebuie retrasa.

"Respect opinia protestatarilor. Apreciez faptul ca au fost proteste desfasurate in ordine, ba chiar apreciez foarte mult creativitatea de care multi dintre concetatenii nostri au dat dovada in aceasta perioada. Mesajele pe care le-au transmis le-am inteles", a spus Grindeanu. El a explicat ca tocmai de aceea Guvernul sau a luat decizia de a abroga OUG 13 la cateva zile dupa ce a inceput valul de proteste, conform News.ro.

"Chiar daca la un anumit moment iei o decizie care poate fi discutabila, in momentul in care in societate apar manifestari, proteste, chestiuni pe care noi le-am avut in tara, inseamna ca decizia ta nu a fost corecta, iar acea decizie trebuie sa o retragi, iar acest lucru l-am facut", a afirmat premierul. Seful Executivului a adaugat ca discutiile privind Codurile penale vor continua insa in Parlament.



Citeste si