25 Mai 2018

Iohannis: Daca am aduna promisiunile de kilometri de autostrada facute in ultimii 20 de ani, am avea autostrazi cat China



Presedintele Klaus Iohannis, aflat joi la Pitesti pentru dezbaterea "Industria auto, motorul dezvoltarii economiei. Factori de crestere a competitivitatii”, a declarat ca cei 15 km de autostrada dati in folosinta in ultimul an si jumatate sunt "ridicol de putin" si "daca am aduna promisiunile de kilometri de autostrada facute de guvernanti in ultimii 20 de ani, am avea autostrazi cat China", noteaza Hotnews.

”Daca am aduna promisiunile de kilometri de autostrada facute de guvernanti in ultimii 20 de ani, am avea autostrazi cat China”, a declarat seful statului, spunand ca nu intelege de ce nu se trece la realizarea proiectelor, in conditiile in care sunt si bani, este si nevoie de acestea.

”In afara de harti colorate si planuri frumoase, lumea se uita si la rezultate, iar cei 15 kilometri de autostrada dati in folosinta in ultimul an si jumatate inseamna ridicol de putin”, a declarat Klaus Iohannis, citat de Hotnews.

”De aceea, imi doresc sa vad oameni mai responsabili in functii executive care sa gandeasca dincolo de interesul de partid, in interesul Romaniei”, a mai spus Iohannis.



Citeste si