25 Mai 2018

Viorica Dancila: Putem spune, pe scurt, ca reducem democratia... aaa... reducem birocratia



Premierul Viorica Dancila a declarat joi, in cadrul sedintei de Guvern in care a fost prezentat proiectul privind modificarea legislatiei achizitiilor publice, „reducerea democratiei”, corectandu-se apoi, precizand ca este vorba de "birocratie".

Prin acest proiect "putem spune, pe scurt, ca reducem democratia... aaa... reducem birocratia si reducem termenele. Cred ca este foarte important acest lucru si cred ca acest lucru este asteptat de foarte multi romani", a spus premierul Viorica Dancila.

"Astazi adoptam primul pachet de investitii strategice care vor fi realizate prin parteneriat public-privat, ma refer la autostrada Ploiesti-Comarnic-Brasov, autostrada Targu Mures-Targu Neamt-Iasi-Ungheni, autostrada Bucuresti-Craiova-Lugoj, de la Craiova si ramificatie spre Calaf", a declarat Dancila.

Vicepremierul Viorel Stefan a declarat, zilele trecute, ca spitalul Republican Carol Davila si o serie de spitale din administratia Ministerului Transporturilor sunt vizate de parteneriatul public-privat.



Citeste si