10 Iulie 2018

Florin Iordache: Nu se mai pune problema suspendarii presedintelui



Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef al DNA.

"Nu cred ca se mai pune problema suspendarii, pentru ca cea mai importanta tema la suspendare era nerespectarea deciziilor CCR. Si cred ca prin aceasta decizie, pe care presedintele, prin decretul de revocare l-a luat, cred ca nu se mai pune problema revocarii presedintelui", a declarat Iordache la Parlament, informeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA.

"In executarea deciziei Curtii Constitutionale nr. 358/2018, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie", a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.



Citeste si