18 Decembrie 2018

Claudiu Manda (PSD): Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele



Presedintele PSD Olt, senatorul Claudiu Manda, a sustinut luni, la Parlament, ca "amnistia si gratierea se fac, nu se discuta", adaugand ca o dezbatere pe subiect nu ar face decat sa intarzie demersul, scrie G4Media.

"Amnistia si gratierea se fac, nu se discuta. Dupa ce se fac, se aduc si argumentele necesare", a spus Claudiu Manda.

Intrebat de jurnalisti daca nu ar fi necesara o dezbatere publica pe subiectul amnistiei si gratierii inaintea implementarii unor asemenea masuri, Manda a spus: "Nu cred ca trebuie sa facem o dezbatere. Am incercat sa dezbatem modificari la legile justitie si codurile penale si tot dezbatem de doi ani de zile. Reprezentantii opozitiei spuneau ca ar fi o idee buna sa il retragem".

Seful PSD, Liviu Dragnea, a cerut duminica guvernului sa dea amnistie si gratiere daca nu gaseste alte solutii prin care sa repare nedreptatile din justitie. Intr-un discurs de peste o ora si jumatate la Parlament la Consiliul National al PSD, Dragnea a atacat dur UE, companiile straine, opozitia, justitia, serviciile secrete, pe Klaus Iohannis si presa. El a revenit in mod repetat in discursul sau la amnistie si gratiere si repararea presupuselor abuzuri din justitie.



Citeste si