24 Decembrie 2018

Jandarmeria Capitalei a achizitionat 25 de sisteme de blocare a accesului auto



Jandarmeria Capitalei anunta ca a achizitionat 25 de sisteme de blocare a accesului auto catre zone in care se desfasoara activitati ce presupun prezenta unor grupuri mari de persoane, conform Agerpres.

"In contextul de securitate international, locurile publice, unde se desfasoara manifestatii cu public numeros (spectacole, targuri, manifestatii de protest, manifestatii religioase etc), prezinta anumite riscuri si vulnerabilitati. Plecand de la aceasta idee, Jandarmeria Capitalei a achizitionat recent elemente care vor contribui la cresterea nivelului de siguranta in astfel de locuri", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Conform aceleiasi surse, cele 25 de sisteme de blocare vor fi folosite in misiunile specifice, pentru cresterea gradului de siguranta.

"Sistemele de blocare vor fi utilizate pentru blocarea unor artere rutiere care converg catre locurile in care se desfasoara activitati care presupun prezenta unor grupuri mari de persoane", se mai mentioneaza in postare.



Citeste si