1 Iunie 2019

Spitalul Elias: Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil; fostul presedinte ramane internat



Starea de sanatate a lui Ion Iliescu evolueaza favorabil, insa fostul presedinte ramane internat pentru continuarea investigatiilor, au anuntat, duminica, reprezentantii Spitalului Elias

"Starea de sanatate a domnului Ion Iliescu evolueaza favorabil. Investigatiile si tratamentul vor fi continuate in conditii de internare", se precizeaza intr-un comunicat transmis de unitatea medicala, conform Agerpres.ro.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost internat in urma cu o zi la Spitalul Elias.

"A fost internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias pentru evaluarea starii de sanatate, in contextul unui sindrom febril recent instalat", au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse medicale.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus, pe 1 aprilie, unei interventii chirurgicale la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu".

"In dupa-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardita lichidiana - tamponada cardiaca. Dupa evaluare si pregatire preoperatorie pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun", au precizat atunci



Citeste si