28 Iunie 2019

Sectia Speciala il scapa pe Sebastian Ghita de un dosar penal! Decizia este definitiva!



Sebastian Ghita scapa definitiv de unul dintre dosarele penale. Este decizia a instantei supreme, care a luat act de cererea Sectiei speciale pentru magistrati, care a retras apelul facut anul trecut de DNA impotriva achitarii fostului parlamentar intr-un dosar in care erau judecati mai multi procurori si politisti din judetul Prahova, potrivit Digi24.ro.

Decizia instantei supreme este una definitiva.

Conform DNA, in perioada iunie 2013 - primavara anului 2014, in timp ce pe rolul PCA Ploiesti se afla, in curs de urmarire penala, o cauza complexa in care se efectuau cercetari cu privire la savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani, mai multe persoane vizate de ancheta au obtinut informatii confidentiale pe diverse cai, printre beneficiarii acestor date nedestinate publicitatii fiind si Sebastian Ghita.

Informatiile confidentiale priveau obiectul cercetarilor, persoanele fizice si juridice cercetate, masurile de supraveghere tehnica dispuse, masurile preventive ce urmau a fi luate, numele procurorului de caz si ale ofiterilor de politie delegati sa efectueze urmarirea penala.



Citeste si