5 Iulie 2019

Teodorovici: Podul peste Dunare "va fi in grafic"!



Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat ca proiectul privind constructia podului peste Dunare, de la Braila, "va fi in grafic, fara niciun fel de intarziere".

"O sa discutam luni si la CNAIR pentru a declansa procedurile care au mai ramas, fie pentru partea de exproprieri, fie pentru partea de paduri care a mai ramas. (...) De la Bucuresti se monitorizeaza, pentru ca, repet, este un proiect foarte important, eu sunt si senator de Tulcea, lucram foarte bine impreuna, si, repet, acest proiect va fi in grafic fara niciun fel de intarziere", a declarat Eugen Teodorovici, vineri, intr-o conferinta de presa, intrebat despre situatia privind exproprierile aferente constructiei podului de peste Dunare, de la Braila.

El a adaugat: "Se vor da si banii pe exproprieri si pe ce mai trebuie, astfel incat acest proiect sa fie dus... eu ma rog acum de constructori sa depuna toate documentele pentru a-si lua avansul, stiti foarte bine".

"Mai sunt cateva de clarificat intre ei, chestiuni tehnice, dar, repet, banii sunt prinsi, (...) si proiectul va evolua exact cum spune in graficul de lucrari", a mai spus Teodorovici.

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, presedintele formatiunii, Viorica Dancila, si secretarul general Mihai Fifor, au participat la sedinta Comitetului Executiv Judetean al Organizatiei PSD Braila.



Citeste si