5 August 2019

Catalin Predoiu cere elaborarea unui plan national de combatere a crimei organizate



Deputatul PNL Catalin Predoiu le cere institutiilor de forta sa elaboreze "neintarziat" si sa puna in aplicare un plan national de combatere a crimei organizate, in contextul cazului de la Caracal.

"Cei care vor sa inchidem discutia despre interlopi odata cu finalizarea anchetei de la Caracal isi tradeaza cetatenii. Daca statul roman inchide discutia despre interlopi, despre crima organizata odata cu finalizarea anchetei de la Caracal isi va trada cetatenii. Putem sa construim autostrazi, putem sa construim scoli, spitale si ce mai doriti dumneavoastra", spune Catalin Predoiu (foto), intr-o declaratie video postata luni pe Facebook, potrivit Agerpres.

El adauga ca "daca lasam interlopii, crima organizata sa cuprinda politia, justitia, administratia, politicul, statul roman, atunci totul va fi in zadar, nu vom face altceva decat sa muncim pentru ei. In calitate de parlamentar cer institutiilor de forta din statul roman sa elaboreze neintarziat si sa puna in aplicare un plan national de combatere a crimei organizate in toate localitatile din tara unde acest fenomen este intalnit".

Fostul ministru al Justitiei precizeaza ca va reveni permanent pe acest subiect.



Citeste si