2 Noiembrie 2019

Ancheta la Rahova, dupa permisia primita de Dragnea. Birchall cere explicatii Administratiei Penitenciarelor



Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a precizat, sambata, ca a cerut directorului Administratiei Nationale a Penitenciarelor o informare de urgenta privind ziua libera de care ar fi beneficiat Liviu Dragnea joi.

ANP a declansat, la randu-i, verificari la Penitenciarul Rahova, informeaza Mediafax. Verificarile vin dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca Dragnea ar fi beneficiat de o zi libera, joi 31 octombrie, desi acesta ar fi cercetat in alte dosare penale, fapt ce ar insemna ca nu poate primi permisie.

Contactata telefonic, ministrul Justitiei a confirmat ca deja a vorbit cu directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor caruia i-a solicitat o informare completa in regim de urgenta, potrivit Mediafax.

In urma acestei solicitari, directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dispus, la randul sau, verificari la Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat Liviu Dragnea, dupa ce a fost condamnat definitiv, pe 27 mai, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman.



Citeste si