12 Noiembrie 2019

Publicatia germana Der Spiegel il critica dur pe Klaus Iohannis: Nu a indeplinit pana acum niciuna dintre promisiunile electorale



Presedintele Klaus Iohannis are sanse mari sa obtina un nou mandat in urma scrutinului prezidential, desi pana acum nu a onorat niciuna dintre promisiunile electorale, scrie revista germana Der Spiegel, citata de Mediafax.

“La un moment dat, era eroul tarii sale. (…) Acum, la finalul primului mandat, multi dintre sustinatorii sai sunt dezamagiti. Iohannis nu a indeplinit pana acum niciuna dintre promisiunile electorale. Totusi, in lipsa optiunilor, politicianul in varsta de 60 de ani probabil va fi reales presedinte”, scrie editorialistul Keno Verseck intr-un articol publicat in Der Spiegel cu titlul “Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, inaintea alegerilor. Eroul care a esuat, dar care va invinge”.

Verseck sustine ca Iohannis nu a avut o campanie electorala in adevaratul sens al cuvantului, existand o stare de nemultumire din cauza faptului ca presedintele a refuzat sa participe la dezbateri cu alti candidati.



Citeste si