15 Decembrie 2019

Scandalul din USR ia amploare. 600 de membri ai partidului il contesta pe Dan Barna



Peste 600 de membri ai USR au semnat un apel prin care solicita revenirea in partid a vicepresedintei Oragnizatiei Ilfov, Olimpia Ardelean, exclusa din USR de Dan Barna. Acesta este acuzat de mai multi colegi de "executii si epurari", scrie Digi24.

Scandalul a pornit dupa ce vicepresedinta Organizatiei Ilfov, Olimpia Ardelean, a fost exclusa din partid. Ulterior, peste o mie de membri ai partidului au semnat apelul prin care solicita revenirea asupra acestei decizii. Dan Barna le-a raspuns, sambata, contestatarilor sai din USR: "Nu mai putem folosi scandalul ca formula de santaj in partid".

Confruntat cu aceasta situatie, liderul USR, Dan Barna, pare neinduplecat. Intr-un interviu la Digi24, el a parut foarte sceptic, sambata, in privinta posibilitatii de a se reveni asupra deciziei de excludere a Olimpiei Ardelean din partid, spunand ca exista deja o hotarare in acest sens a Biroului National al formatiunii.

Intrebat daca USR este un partid slabit la ora actuala, dupa alegerile prezidentiale si acest scandal intern, Dan Barna a spus ca „nici pe departe”.

Citeste articolul integral pe Digi24.



Citeste si