13 Martie 2020

PRIMA reacție a senatorului PNL confirmat cu coronavirus: Boala poate lovi când nu te aștepți



Senatorul liberal Vergil Chițac a transmis, vineri, pe pagina de Facebook, că este ”extrem de mâhnit” că el și soția sa au fost confirmați cu coronavirus și că asistăm la ”o încercare pentru toată planeta”.

”Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a transmis Vergil Chițac pe Facebook.

Senatorul Vergil Chițac a participat la o reuniune NATO organizată la Bruxelles, în perioada 17-19 februarie, unde a intrat în contact cu persoane infectate cu coronavirus.

Trei zile mai târziu, liderul deputaților liberali, Florin Roman, anunța că senatorul Chițac este suspect de coronavirus și că s-a autoizolat acasă. Chițac a negat vehement informația, vorbind despre ”o isterie” și spunând că are ”o simplă răceală”, dar că și-a făcut testul preventiv, ca să spulbere orice îndoială. Vineri dimineață senatorul a fost confirmat cu coronavirus, fapt care a rostogolit reacții în lanț la nivelul Guvernului, Parlamentului și Administrației Prezidențiale.



Citeste si