7 Decembrie 2020

Sorin Grindeanu: Gașca pierzătorilor vrea să confiște votul de duminică



Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că "gaşca pierzătorilor" vrea ''să confişte'' rezultatul votului de duminică, iar premierul Ludovic Orban a uitat ce a spus în urmă cu o săptămână, şi anume că partidul care va câştiga alegerile va da premierul, scrie Agerpres.

"Românii au dat ieri un vot de blam la adresa preşedintelui Iohannis şi a Guvernului său de incompetenţi. Un vot de blam faţă de modul în care au sfidat o ţară întreagă, faţă de modul dezastruos în care au gestionat pandemia şi economia. Astăzi vedem cum gaşca pierzătorilor vrea să confişte rezultatul votului de ieri. La doar o zi, Orban a uitat deja ce a spus în urma cu o săptămână, că partidul care va câştiga alegerile va da premierul", a precizat luni Grindeanu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

El a adăugat că, dacă Iohannis "continuă să se încăpăţâneze pentru a-i ţine la putere pe cei care au distrus România", rezultatul va fi doar "un alt CDR, o nouă convenţie a dezastrului şi a recesiunii, iar costurile vor fi imense şi vor fi plătite de români".



Citeste si