20 Decembrie 2020

Senatoarea-avocat Diana Șoșoacă, din AUR vrea imunitate pentru avocați



Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, avocat, solicită ca breasla din care face parte să obțină privilegii în fața legii, prin care să se diferențieze de ceilalți cetățeni români, scrie G4Media.

Avocata a scris pe pagina sa de Facebook că va depune un proiect de modificare a Legii 51/1995, legea care reglementează organizarea și funcționarea profesiei de avocat, pentru a introduce imunitate în fața legii.

„Solicit imunitate pentru avocați! Va fi un proiect de modificare a Legii 51/1995. Așa ceva nu se mai poate accepta! Ați depășit orice limită!”, a scris pe pagina sa de Facebook, avocata Diana Șoșoacă.

SOLICIT IMUNITATE PENTRU AVOCATI! VA FI UN PROIECT DE MODIFICARE A LG. 51/1995. ASA CEVA NU SE MAI POATE ACCEPTA! ATI DEPASIT ORICE LIMITA!

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Saturday, 19 December 2020

Privilegiile cerute de parlamentar sunt în contradicție cu statului partidului AUR, în care unul din obiectivele principale susține egalitatea în fața legii.

”Subliniem că niciun proiect de țară, nicio reformă politică, nicio creștere a salariilor, nicio investiție străină nu sunt de ajuns pentru a asigura viitorul unui stat în care nu domnește legea. Astfel, realizarea obiectivelor mișcării unioniste implică în mod firesc lupta împotriva jafului anti-național, lupta pentru independența sistemului judiciar și egalitatea tuturor cetățenilor în fața legii”, se arată în statutul AUR.



Citeste si