17 August 2021

Cîțu se mândrește cu o creștere economică de peste 13%: Mi-am făcut foarte bine treaba și ca premier, și la Finanțe



Florin Cîțu a vorbit despre creșterea economică de 13,6% a României pe primul semestru al anului curent, față de aceeași perioadă a anuluui trecut. Premierul a susținut că aceste rezultate arată că și-a făcut foarte bine treaba, atât ca ministru al Finanțelor, cât și ca șef al Guvernului României, într-o perioadă în care nimeni altcineva nu a vrut să își asume, potrivit cuvintelor lui Cîțu.

„Obiectivul nostru este ca România să devină o țintă pentru investițiile cu valoare adăugată mare, iar asta se întâmplă acum. Actualul Guvern a dus România într-o etapă nouă de dezvoltare. Proprietatea privată este sfântă, performanța este recunoscută, antreprenorul este un erou în România în această guvernare”, a declarat prim-ministrul României, Florin Cîțu.

Este posibilă anul acesta o creștere economică din două cifre până la finalul anului

„Vă promit că până în 2024 voi face toate reformele pe care vi le-am promis atunci când nimeni nu a avut curaj să își asume. Această guvernare a venit cu soluții reale pentru asigurarea surselor de capital de lucru, menținerea locurilor de muncă și investiții”, a susținut Câțu.



Citeste si