31 August 2021

Liviu Dragnea, vizat de DNA într-un nou dosar: vacanțe exotice împreună cu iubita pe banii partidului



Procurorii DNA au cerut la PSD detalii despre vacanțele exotice în care fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, a fost alături de iubita sa, Irina Tănase, anunță Antena 3. Procurorii au cerut detalii despre modul în care au fost decontate cheltuielile fostului lider PSD și ale suitei sale din fondurile partidului, dat fiind că partidele primesc finanțare de la bugetul de stat, scrie G4Media.ro.

Potrivit News.ro, DNA a cerut printr-o adresă oficială informaţii de la PSD, pentru afla dacă în perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” în destinaţii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana şi Doha.

În adresa transmisă de DNA la PSD sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers în deplasări alături de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul său aghiotant), Irina Tănase (partenera de viaţă), Mircea Drăghici ( fostul trezorier al PSD), aflat acum în închisoare pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal. Potrivit Antena 3, printre cei care ar fi mers cu Dragnea în excursii externe pe banii partidului s-ar fi numărat și o prietenă a concubinei sale, Irina Tănase.

Citește materialul integral pe G4Media.ro.



Citeste si